Talk data to me!

Click here to view original web page at www.dutchcowboys.nl
Talk data to me!

Is data in uw organisatie ook gespreksonderwerp nummer 1? Zet dan 30 september en 1 oktober prominent in uw agenda. Want dan gaat het grootste Big Data evenement van Nederland van start in de Jaarbeurs Utrecht: De Big Data Expo.

De Big Data Expo focust zich op de mogelijkheden om zeer grote (ongestructureerde) dataverzamelingen daadwerkelijk relevant te maken. De hype voorbij. Hardnekkige Big Data mythes worden kritisch besproken en praktische handvatten worden aangereikt om oplossingen te creëren met uw data.

De beurs combineert een beursvloer met ruim 50 standhouders met een uitgebreid congresprogramma met 100 topsprekers uit binnen- en buitenland. Zo kunt u cases bijwonen van onder andere IKEA, Amsterdam Arena, Google, Amazon Web Services, Eneco, Bol.com, Wehkamp en vele anderen.

U komt toch ook?
Duik in de wereld van Big Data en ontdek de toegevoegde waarde voor uw organisatie. Ontmoet de aanjagers, innovators en leiders op het gebied van Big Data en kom netwerken met duizenden andere data professionals. Hoe kunt u Big Data structureel omzetten in betrouwbare inzichten en zo een competitief advantage creëren?

De Big Data Expo vindt plaats op woensdag 30 september en donderdag 1 oktober in hal 4 van de Jaarbeurs Utrecht. Na registratie is de beurs gratis te bezoeken.

Bezoek de site voor meer informatie: www.bigdata-expo.nl